15.12.2011
Articcup 2011 St. Petersburg

NOHA deltok med et "landslag" i 40 + klassen. I puljen var Russland, USA og Danmark. Øvrige land var Canada, Island,Sverige og Finland.

Landene stilte med spillere i 40+ klassen. Noen hadde spillere som var eldre enn det også. Det tapte de på fordi kvaliteten hos russere, svensker og dansker var svært høy.

Turneringen startet med et fantastiskt åpningsshow med defilering, flagg og faner samt med opptreden i luften over isen, fra taket. Når vi kom i garderoben hang det 2 sett med nye spesialdesignede drakter, bukseovertrekk og strømper.

Åpningskampen var mellom Russland og den populære gjesten, Norge. Norge spilte en knallmatch og ga russerne en svært god motstand. Resultatet ble 11-7 til russerne. Etter kampen var det mottakelse i VIP-avdelingen med utrolig mat og drikke.

Norge tapte kampen mot Danmark 2-7, men slo USA med 5-1.

Russland slo Canada 9-2 i finalen.

Resultatet ble følgende:

Russland, Canada, Sverige, Danmark, Norge,Finland, USA, Island

Turneringen avsluttet med et fantastikt avslutningsshow og dertil hørende selskapeligheter på hotellet. En strålende opplevelse. Vi fikk se 2 seriekmper i KHL, hilste på Patric Thoresen (skadet) og vi fikk en tur i Vinterpalasset.

Det var en flott opptreden av Team Norway 40+ både på og utenfor banen. Mange nyttige kontakter ble knyttet sportslig og forretningsmessig. Turneringen var et ledd i å være en av flere nettverksbyggere for utviklingen av aktiviteter i nordområdene som f eks innefor gass og olje.

 lagbilde 2011