08.12.2017
80 år, 2 av norsk hockey ´s største personligheter fyller år

Terje "Hesten" Nyhaug, den 4. des., Ole-Jakob Libæk den 8.des.

Begge har vært presidenter i NIHF. Terje N. en periode, Ole-Jakob L.i  flere . Terje N. har vært president i NOHA i en rekke år. Ole-Jakob L.har spilt en stor rolle i IIHF bl.a.som arkitekten bak innføring av kvinnehockey internasjonalt. Han spilte også en meget sentral rolle da Norge fikk de Olympiske vinterleker på Lillehammer i 1994. I tillegg ble det bygget en rekke ishaller i hans president-tid.

Men begge startet som utøvere, kriget seg gjennom en meget fargerike karriere til gled og plage for medspillere og motspillere. Terje N. alltid hjemme i Norge for flere klubber og landslaget samtidig som han utdannet seg til lærergjerningen. Han var velkjent i de kretser. Han var også  i sin tid et yndet medium for media. Ole-Jakob L. fra Jar, til New York og London i sin utvikling som tankmegler, etterhvert en av de aller største i bransjen. Han har fremdeles et meget spennende forhold til media. I en periode var Terje N. en meget viktig spiller og aktør i oppbyggingen av et eliteserielag på Jar. Ole-Jakob L. var svært viktig på ledersiden. Dette målet ble nådd.

Begge har vist hvor viktig det er å bry seg, ta initiativ og få ting gjennomført. Videre bruke kunnskap, kjenne divserse irrganger og måter å finne midler på. 

Det vil ta for lang tid å beskrive alt hva de to har bidratt med for norsk og internasjonal ishockey. Dog, for Terje N. ble det i senere år svært mye Hasle/Løren og krumtapp i Progress.Svært viktig for veteranhockeyen. For Ole-Jakob L. ble det Jar fra svært tidlig alder, med mye hardt arbeide, et resultat av et fantastisk engasjement fra hele familen. Jar Isforum er et strålende resultat av dette engasjementet.

NOHA gratulerer Terje og Ole-Jakob med dagene. NOHA takker for en strålende innsats for vår kjære idrett. Måtte helse og fremtiden stå i gledens lys. GRATULERER!

For NOHA

Kåre N. Østensen                                                                                                               President/leder.