06.07.2011
Presidentens sommerhilsen

Hei, alle ihuga hockeyfan, i særdeleshet oldtimere. Sommer og ferie for de fleste nå. NOHA ønsker kontakt med flere klubber som vil organisere seg under NOHA, så til dere ta kontakt. NOHA har delt ut stipender til 4 målvakter på tilsammen 30 000 kr.

NOHA var tilstede på Forbundstinget i Stavanger og fikk god kontakt med flere klubber som idag ikke er organisert i NOHA. Det er klubber med tilgang til haller på Hønefoss og i Skien. Her finnes det muligheter for oldtimere å teste ut isferdigheter på sommerstid. Så ta kontakt.

Alternativet er å gjøre som Oslo Oilers, å teste isferdigheter i California. Oilers er deltaker i "Snoopycup 2011" i klassen 60+.

NOHA har besluttet at 4 lovende målvakter er tildelt et stipend for utvikle sine ferdigheter. Dette er U20 spillerne: Søberg fra MS og Wolden i Espoo, og U16 spillerne: Jørgensen fra Lillehammer og Hestnes fra Kongsvinger. Ekstra hyggelig var det å se reportasjen i TV2, fra Skien (Goali-Sams Hockey Camp), hvor U20 målvaktene ble vist frem, med henvisning til NHL-draften. Dette er en stipend- og støtteordning som NOHA ønsker å forsette med i fremtiden, både for unge spillere og for eldre (veteraner).

Viktig: Dette vil være en ordning som alle kan søke om med gode begrunnelser.

NOHA ønsker alle oldtimere og deres lag hjertelig velkommen til ytterligere samarbeide. Med dette ønsker Styret alle en god sommer.

Med hockeyhilsen

Kåre "Kokken" Østensen

president