08.12.2021
DET TYNNES I REKKENE..........

3 gamle "krigere" i hockeyfamilien har forlatt oss.

Knut "Krølle" Knutsen forlot oss senhøstes i år. Han ble over 80 år.Han startet tidlig med fotball og hockey. Hockeykarrieren fikk sin tyngde i Gamlebyen, så Frisk og avsluttet som veteran hos Oslo Oilers. "Krølle" var en pussig "skrue" som fant på mye både på og utenfor banen. Han hadde sin spesielle stil som bragte ham på A-landslaget. Vi lyser fred over hans minne.

Thor "Postmann" Olsen ble kalt "Mr. Rosenhoff " (i Oslo). Han var i store deler av sitt liv en organisator for bl.a. hockeyen i Rosenhoff, nå i veteransammenhengen, RIL-boys. Hans største tid var da Bjørn "Eple" Elvenes og kompani, satte Rosenhoff på kartet på 60-tallet. Han gikk bort i høst.Vi lyser fred over hans minne.

Johnny Strandem var Skeidgutt, en smilende, hyggelig kar med et stort hockeyhjerte. Sammen med sin bror Roy, var han sentral i Skeid med 400 kamper. I 1954 var han på rulleskøtelandlaget med kamper i Barcelona.Trener i VIF og yngre landslag på 70-80 tallet. Flyttet etterhvert til Hagfors med sin norske kjærste. Han var veldig godt kjent med NOHA. Det var flere av oss veteraner som nødt godt av deres gjestfrihet i heimen. Han gikk også bort i høst, 81 år gammel. Vi lyser fred over hans minne.