26.07.2020
SOMMERHILSEN TIL ALLE INVOLVERTE.

Styret i NOHA ønsker å hilse alle våre viktige deltagere i vår kjære idrett.

Hei alle sammen!

Sommertiden er i full gang. For noen er det ferie , for andre kanskje er den ferdige og noen skal starte på den. Det er vel også noen som nå har ferie hele året, en pensjonist tilværelse.

I denne covid-19 -tiden er det fermdeles viktig å opptre med forsiktighet og god omtanke for våre nærmeste samt  våre omgivelser. Dette for å bidra til bl.a. å kunne komme igang igjen med vår aktivitet. NOHA ber om at alle lagene melder seg på , innen 15.aug. for at NOHA kan få satt opp de ønsker som har kommet frem  vedr. seriesystemet. Spesielt viktig ar det at de lag som nå får bedre tilgang til is, er sitt ansvar bevisst. NOHA håper også at Kongsberg og Ringerike kunne finne tid til å være med igjen. Det har kommet signaler om at Holmen kanskje har noe på gang og det hadde vært supert om Frisk igjen kunne bidra til mer spenning. H/L Vikings venter vi bare på. Våre trofaste andre lag håper vi får til en ny sesong ( om vi får lov) med gamle og nye spillere.

Tinget til NIHF finner sted i Stavanger (om det blir mulig) 9-11.okt. NOHA stiller med 2 representanter, Kai Konneup og undertegnede.

Fortsatt God Sommer med mye Glede og God Helse!!!

Sommerhilsenen skrevet av

Kåre "Kokken" Østensen, Pres/leder.